Јавен Оглас

Ј А В Е Н О Г Л А С бр. 05/10
Дата на објава: 
19 Мај 2010

Ј А В Е Н О Г Л А С бр. 05/10
за давање во закуп на земјоделско земјиште
во државна сопственост до 10 хектари

Додаток за превземање: 

ОГЛАС - Procurement of Furniture for IPARD PA
Дата на објава: 
14 Мај 2010

Invitation for Bids (IFB)

 

Republic of Macedonia

Agriculture Strengthening and Accession Project

IBRD Loan/4861-MK

Procurement of Furniture for the IPARD Paying Agency

MK-ASAP-C2-ICB-G01

Додаток за превземање: 

Јавен ПОВИК за општи мерки
Дата на објава: 
5 Мај 2010

 

ЈАВЕН ПОВИК

за доделување на финансискa поддршка на проекти од областа на растително и сточарско производство и за реализација на дел од општите мерки


Предмет на овој оглас е доделување на финансиска поддршка за мерките:

 

1.1. Финансиска поддршка за научно-истражувачки и апликативни проекти од областа на растителното (вклучително тутунското) и сточарското производство и органското производство преку поддршка на изработката на предлог проекти и имплементација на проект.

Додаток за превземање: 

Јавен ОГЛАС бр. 04/10
Дата на објава: 
19 Април 2010

Ј а в е н О Г Л А С    бр. 04/10

за давање во закуп на земјоделско земјиште

во државна сопственост до 10 хектари

 

I. ПРЕДМЕТ НА јавниот ОГЛАС

Се дава во закуп земјоделско земјиште во сопственост на државата и тоа во следните региони:

Струмица, Гази Баба, Берово, Крива Паланка, Кратово, Кочани, Виница, Чаир и Крушево.

Додаток за превземање: 

Јавен ОГЛАС бр. 03/10
Дата на објава: 
13 Април 2010

Врз основа на член 21 од Законот за земјоделско земјиште (Службен весник на РМ бр. 135/07), по Одлуката бр.22-4831/1 од 09.04.2010 година Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, распишува

 

Ј а в е н О Г Л А С    бр. 03/10

за давање во закуп на земјоделско земјиште

во државна сопственост


Се дава во закуп земјоделско земјиште во сопственост на државата за регионот Гевгелија со површина од 179ха 51ар 15м2

Додаток за превземање: 

Syndicate content