ЈАВЕН ОГЛАС бр.06/18 за давање во закуп на земјоделско земјиште во државна сопственост за површини до 3 хектари

26.07.2018 23:20:00


ЈАВЕН   ОГЛАС бр.06/18 за давање во закуп на земјоделско земјиште во државна сопственост за површини до 3 хектари 

I. ПРЕДМЕТ НА ЈАВНИОТ ОГЛАС

 

Се дава во закуп земјоделско земјиште во државна сопственост со вкупна површина  од 1780ха 31ар 42м2  и  тоа за следните региони во Република Македонија:

                                                                                                                                                                                   

Реден бр.

Регион

Ха

Ар

М2

1

Свети Николе

851

61

49

2

Карпош

19

14

62

3

Кисела Вода

86

77

73

4

Чаир

48

32

38

5

Гази Баба

774

45

20

ВКУПНО

1780

31

42

- Последниот ден за поднесување пријави за учество на јавниот оглас е 24.08.2018 година (петок)

- Понудите доставени по овој јавен оглас ќе бидат јавно отворени на ден 29.08.2018 година (среда) во големата сала за состаноци во Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство ул.Аминта Трети бр.2 Скопје со почеток од 10 часот.

 

Документи за превземање

Образец
Оглас 06/18
Share


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед

Одберете датум

Јавни огласи и повици