ОДЛУКА за избор на корисници

21.08.2020 11:00:00


Врз основа на член 13 став (7) од Уредба за видот на активности, максималниот износ по активности, корисниците, субјектите кои учествуваат во постапката, поблиските критериуми и начинот за доделување на техничката поддршка во земјоделството и руралниот развој (Службен весник на Република Северна Македонија бр. 208/19 и 236/19) и поднесениот предлог од Комисијата за избор на корисници, а за спроведување на постапката по јавниот повик број 34-5386/1 од 17.06.2020 година, министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство донесе

 

ОДЛУКА

за избор на корисници

 

По доставениот предлог за избор на Корисници се одобрува и техничката поддршка се доделува на:

  1. Здружение на граѓани Еко Росалес - Богданци

 

Share


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед

Одберете датум

Јавни огласи и повици