Повик за меѓународен надворешен експерт за подготовка на Стратегија за развој на земјоделски задруги

27.01.2021 13:30:00


Во рамките на проектот „Поддршка на развојот на земјоделските задруги во Северна Македонија“, КАЕ планира да ангажира меѓународен надворешен експерт за преземање на подготовка на Стратегија за развој на земјоделски задруги. Документот треба да биде развиен, договорен и одобрен од ЦАРЕ и Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство (МЗШВ).
 
Краен рок за пријавување е 10 февруари 2021 година, на е-пошта [email protected]
 
Повеќе информации во врска со консултантски услуги може да најдете во деталниот ToR-от достапен подолу.

ToR – Strategy for cooperatives development_2021-01-21

Action plan for Development of Strategy

Share


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед

Одберете датум

Јавни огласи и повици