Јавен оглас број 01/2022

21.02.2022 13:20:00


Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство објавува јавен оглас за вработување  на  определено време до 31.12.2022 година. 

Документи за превземање

Оглас 01-2022
Share