Јавен повик за техничка поддршка за спроведување на истражувања, изработка, анализи, предлог-проекти, студии и стратешки документи од областа на ЗРР

30.08.2018 16:32:00


Јавен повик за техничка поддршка за спроведување на истражувања, изработка, анализи, предлог-проекти, студии и стратешки документи од областа на земјоделството и руралниот развој.

Крајниот рок на доставување на предлогот е најдоцна до 10.09.2018 во министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, ул. аминта Трети број  2, 1000 Скопје. Или со предавање во архивата на Министерството секој работен ден од 09:00 до 15:00 часот.

Документи за превземање

Јавен повик 1.5
Упатство
Share


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед

Одберете датум

Јавни огласи и повици