ЈАВЕН ПОВИК бр.05/2018 за доставување на барања за користење на средства од Програмата за финансиска поддршка на руралниот развој за 2018 година

19.09.2018 22:01:00


Предмет на овој оглас е доделување на финансиска поддршка за следните мерки:

Код на мерка

Назив на мерката

Максимална вредност на прифатливи трошоци

Мерка 112

Помош на млади земјоделци за започнување на земјоделска дејност

до 600.000,00 денари прифатливи трошоци по поединечен корисник

Повеќе информации во документите прикачени подолу:

Документи за превземање

Јавен повик
Упатство
Share


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед

Одберете датум

Јавни огласи и повици