ЈАВЕН ОГЛАС бр.02/2018 за вработување шумски полицаец

13.10.2018 14:06:00


Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство објавува јавен оглас на неопределено време за 45 (четириесет и пет) овластени службени лица во Сектор за шумска полиција на работно место шумски полицаец.

Повеќе информации на следниот линк.

Share


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед

Одберете датум

Јавни огласи и повици