Јавен оглас број 02/2022

09.04.2022 10:05:00


Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство објавува јавен оглас за вработување  на определено време до 31.12.2022 година

Документи за превземање

Јавен оглас број 02/2022
Пријава за вработување МЗШВ
Share


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед

Одберете датум

Јавни огласи и повици