Јавен оглас број 03/2022

28.07.2022 08:45:00


Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство објавува јавен оглас за вработување  на  определено време до 31.12.2022 година 

Документи за превземање

ОГЛАС
Пријава-за-вработување МЗШВ
Share