Јавен оглас број 02/2022

07.10.2022 14:00:00


Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство објавува Јавен оглас за ангажирање на 12 (дванаесет) практиканти до 31.12.2022 година.

Документи за превземање

Оглас 02-22
Пријава за практиканти
Share