Комисијата за доделување на земјоделско земјиште по јавен повик бр. 01/18 донесе Решение за прекинување на постапката

15.03.2019 15:06:00


Врз основа на Решение на Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија со број 09-1071/2 од 08.02.2019 година за распишување на избор на Претседател на Република Северна Македонија и Решението за предвремени избори за градоначалник на општина Охрид, градоначалник на општина Ново Село и градоначалник на општина Дебар со број 09-1072/2 од 08.02.2019 година, Комисијата за доделување на земјоделско земјиште по јавен повик бр. 01/18 донесе Решение за прекинување на постапката. Решението е во прилог на ова соопштение. 

Документи за превземање

Решение за прекин
Share


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед

Одберете датум

Јавни огласи и повици