ЈАВЕН ПОВИК за користење на техничка поддршка за организирање и спроведување на локални манифестации во Република Македонија

29.06.2018 11:00:00


I. Предмет на јавниот повик
Доставување на предлог за користење на техничка поддршка за организирање и спроведување на локални манифестации од областа на земјоделството, руралниот развој, шумарството и водостопанството

Документи за превземање

ЈП Манифестации
Манифестации упатство
Share


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед

Одберете датум

Јавни огласи и повици