ЈАВЕН ОГЛАС бр.01/2020 За вработување на определено време

28.01.2020 09:00:00


Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство објавува јавен оглас за вработување  на  2 (две) лица на определено време, до истекот на мандатот на дополнителниот заменик министер за земјоделство, шумарство и водостопанство

Документи за превземање

ЈАВЕН ОГЛАС бр.01/2020
Share


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед

Одберете датум

Јавни огласи и повици