ЈАВНА ОБЈАВА

31.01.2020 11:00:00


Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство врз основа на член 15 став 2 од Законот за консолидација на земјоделско земјиште („Службен весник на Република Северна  Македонија“ бр. 187/2013, 61/2016 и  83/2018) и согласно член 84 од Законот за општата управна постапка (Службен весник на Република Македонија“ бр. 145/2015)  а во врска со постапката за консолидација на земјоделско земјиште со распределба со промена на граници во катастарската општина Логоварди општина Битола ги

ИЗВЕСТУВА

Документи за превземање

Достава
Share


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед

Одберете датум

Јавни огласи и повици