ИНФО ДЕНОВИ ЗА МЕРКА 1_ ФЕВРУАРИ /МАРТ 2020

12.02.2020 12:00:00


 

“За сите заинтересирани лица во руралните средини, за создавање на издржано земјоделско стопанство и зголемување на приходите во најава е јавен повик за мерка 1 Инвестиции во основни средства на земјоделските стопанства, Телото за управување со ИПАРД фондовите при Министертвото за земјоделство, шумарство и водостопанство,  одржува инфо денови за спроведување и користење на Инструментот за претпристапна помош на Европската Унија за рурален развој – ИПАРД 2014-2020 со особено внимание на мерката 1. Распоредот и програмата за инфо деновите е во прилог и тие се наменети за информирање на сите потенцијални баратели за користење на средствата од ИПАРД Програмата 2014-2020.”

 

Документи за превземање

Инфо денови
Програма, инфо денови
Share


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед

Одберете датум

Јавни огласи и повици