Јавни Огласи


ЈАВЕН ПОВИК за доставување на барања за користење на средства од Програмата за  финансиска поддршка на руралниот развој за 2019 година 


Државниот инспекторат за шумарство и ловство објавува интерен оглас за унапредување на 9 административни службеници 


Се распишува интерен оглас за пополнување на работни места со постапка за унапредување


Финансиската поддршка за овој Јавен повик е составена од 75% средства обезбедени од Инструментот за претпристапна помош за рурален развој на Европската Унија (ИПАРД) согласно Финансиската Спогодба 2014-2020 и 25% средства обезбедени од Буџетот на Република Македонија.Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед

Одберете датум

Јавни огласи и повици