Јавни Огласи


Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство врз основа на член 15 став 2 од Законот за консолидација на земјоделско земјиште („Службен весник на Република Северна  Македонија“ бр. 187/2013, 61/2016 и  83/2018) и согласно член 84 од Законот за општата управна постапка (Службен весник на Република Македонија“ бр. 145/2015)  а во врска со постапката за консолидација на земјоделско земјиште со распределба со промена на граници во катастарската општина Логоварди општина Битола ги

ИЗВЕСТУВА


ЗА КОРИСТЕЊЕ НА ТЕХНИЧКА ПОДДРШКА ВО ЗЕМЈОДЕЛСТВОТО И РУРАЛНИОТ РАЗВОЈ ЗА ОРГАНИЗИРАЊЕ И СПРОВЕДУВАЊЕ НА ЛОКАЛНИ МАНИФЕСТАЦИИ/САЕМИ 


Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство објавува јавен оглас за вработување  на  2 (две) лица на определено време, до истекот на мандатот на дополнителниот заменик министер за земјоделство, шумарство и водостопанство


ИСПРАВКА

НА ЈАВНИОТ ПОВИК БР.04/19 ЗА ДОСТАВУВАЊЕ НА ПОНУДИ ЗА ДАВАЊЕ ВО ЗАКУП НА ЗЕМЈОДЕЛСКО ЗЕМЈИШТЕ ВО ДРЖАВНА СОПСТВЕНОСТ ДО 3 ХЕКТАРИ


Country:         Republic of North Macedonia

Ref.-N°:           BMZ No. 2019.6835.3

                        KfW Procurement No. 504862

 Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед

Одберете датум

Јавни огласи и повици