Јавни Огласи


ОДЛУКА За избор на 1 извршител-кандидат за административен службеник за работното место цПР01.01В01000 — Советник за организирање и координирање на работата поврзана со податоците од регистрите на министерството, Одделение за организација и координација на подрачни единици, Сектор за организација и координација на подрачни единици


ИНТЕРЕН ОГЛАС 02/2019 за пополнување на работни места со постапка за унапредување- Последниот ден за поднесување пријави за учество на јавниот повик е 22.01.2020 година (Среда)


- Последниот ден за поднесување пријави за учество на јавниот повик е 22.01.2020 година (Среда)Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед

Одберете датум

Јавни огласи и повици