Јавни Огласи


Листа- негативни референци


За вработување на определено време


За вработување на шумски полицаец на неопределено време

ШУМ0207Б01001


Ловечкиот испит ќе се одржи на 19.10.2019 година, во просториите на Ловното Здружение Ловец на Ул. “Вита Поп Јорданова” б.б. Штип, со почеток од 09:00 часот


Испитот за стопански риболов и за рибочувар ќе се одржи  на ден 26 септември 2019 година, со почеток во 11 часот во просториите на Хидробиолошки Завод-Охрид.Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед

Одберете датум

Јавни огласи и повици