Извештај за земјоделството и руралниот развој

Извештај 2022- Преземи

Извештај 2021- Преземи

Извештај 2020- Преземи 

Извештај 2019- Преземи

Извештај 2018 - Преземи

Извештај 2017 - Преземи

Извештај 2016 - Преземи

Извештај 2015 - Преземи

Извештај 2014 - Преземи

Извештај 2013 - Преземи

Извештај 2012 - Преземи

Извештај 2011 - Преземи


Извештај за еднаквите можности на жените и мажите

Извештај 2011 - Преземи

Насоки за зајакнување на родовата еднаквост при упис на земјиште 2021 - Преземи


Годишен извештај за работа на Министерство за земјоделство, шумарство и водостопанство во делокруг за млади-2022

Годишен извештај за работа на Министерство за земјоделство, шумарство и водостопанство во делокруг за млади-2023


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед

Одберете датум

Јавни огласи и повици