Упатство за начинот и постапката за евидентирање на работно време, ноќна работа, работа во смени, прекувремена работа, годишни одмори и слободни денови  

Упатство за начинот на користење, одржување и управување со службени возила на министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство 

Упатство за начинот на постапување на вработените во министерство за земјоделство, шумарство и водостопанство при службени патувања во земјата и странство

Упатство за користење на службени мобилни телефони во министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство 

Упатство за начинот на користење и висината на износот на средства за угостителски услуги на товар на средставата на буџетот на министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство 


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед

Одберете датум

Јавни огласи и повици