ЈАВЕН КОНКУРС за јавно овластување на правни лица за статистичка обработка на податоците од испитувани сорти од земјоделски растенија

03.08.2021 13:00:00


Врз основа на член 59 од Законот за семенски и саден материјал за земјоделски растенија  (“Службен весник на Република Македонија” бр. 39/06 , 89/08, 171/10, 53/11, 69/13, 187/13, 43/14,129/15, 39/16, 71/16, 83/18 и „Службен весник на Република Северна Македонија“ бр. 122/21), министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, распишува

Документи за превземање

ЈАВЕН КОНКУРС за јавно овластување на правни лица за статистичка обработка на податоците од испитувани сорти од земјоделски растенија
Share


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед

Одберете датум

Јавни огласи и повици