ЈАВЕН ОГЛАС - Светска Банка

27.11.2021 15:00:00


Со цел успешна имплементација на Проектот за модернизација на земјоделството, Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство има потреба од ангажирање на индивидуален локален консултант за следната  краткорочна позиција – Проектен координатор

Документи за превземање

ЈАВЕН КОНКУРС - Светска банка
TERMS OF REFERENCE FOR PROJECT COORDINATOR
Share


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед

Одберете датум

Јавни огласи и повици