Jавна расправа по Нацрт текстот на Законот за Рибарство и аквакултура

31.10.2022 11:20:00


На ден 2 ноември 2022 година (среда) со почеток во 10:00 часот во просториите на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство ќе се одржи јавна расправа по Нацрт текстот на Законот за Рибарство и аквакултура.
На расправата може да учествуваат сите заинтересирани лица кои можат да дадат придонес во финалната верзија на законот.

Share


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед

Одберете датум

Јавни огласи и повици