Интерен оглас 01/2022

12.12.2022 12:00:00


Врз основа на член 48 став 4 од Законот за административни службеници („Службен весник на РМ“ бр. 27/2014, 199/2014, 48/2015, 154/2015, 05/2016, 142/2016, 02/2017 и 11/2018 и ,,Службен весник на РСМ,, бр. 275/2019, 14/2020, 215/2021 и 99/2022), Правилникот за формата и содржината на интерниот оглас, начинот на поднесување на пријавата за вработување, начинот на спроведување на административната селекција и интервјуто, како и начинот на нивното бодирање и максималниот број на бодови од постапката на селекција во зависнот од категоријата на работното место за кое е објавен интерниот оглас („Службен весник на РМ“ бр. 11/15 и 35/18 и ,,Службен весник на РСМ,, бр. 303/20), Правилникот за систематизација на работните места и Измените на правилникот за систематизација на работните места во Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, се објавува:ИНТЕРЕН ОГЛАС БРОЈ 01/2022 за унапредување на пет (5) административни службеници во Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство

 

Документи за превземање

Интерен оглас 01-22
Share


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед

Одберете датум

Јавни огласи и повици