СООПШТЕНИЕ

18.01.2023 12:50:00


На 24 и 25.01.2023 година со почеток во 09:00 часот во големата сала на приземје во Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство (ул.Аминта трети бр.2 Скопје) во рамките на Твининг лајт проектот „Усогласување на законодавството и имплементација на првото на ЕУ во областа на рибарството и аквакултурата во Република Северна Македонија“ MK 20 IPA AG 01 21 TWL ќе се одржи работилница на тема: Методи за контрола и следливост за производите од рибарство и аквакултура, на која ќе бидат презентирани предлог изработените акти во рамките на проектот и практични примери.

Share


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед

Одберете датум

Јавни огласи и повици