ЈАВЕН ПОВИК 1/2023 за доделување на концесија на рибите за организирање рекреативен риболов

20.01.2023 12:35:00


Согласно член 26 став 4 од Законот за рибарство и аквакултура (“Службен весник на Република Македонија” бр. 7/08, 67/10, 47/11, 53/11, 95/12, 164/13,  116/14, 154/15, 193/15, 39/16, 83/18 и „Службен весник на Република Северна Македонија“ бр.150/21) и донесените Одлуки за започнување постапка за доделување на концесија на рибите за организирање рекреативен риболов од Владата на Република Северна Македонија се објавува ЈАВЕН ПОВИК 1/2023 за доделување на концесија на рибите за организирање рекреативен риболов. Во прилог подолу можете да го најдете целиот јавен повик.

Документи за превземање

Јавен повик РР
Share


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед

Одберете датум

Јавни огласи и повици