Интерен оглас број 02/2022

26.01.2023 09:30:00


Врз основа на Член 52 став (1) од Законот за административни службеници („Службен весник на РМ“ бр. 27/2014, 199/2014, 48/2015, 154/2015, 05/2016, 142/2016, 02/2017 и 11/2018 и ,,Службен весник на РСМ,, бр. 275/2019, 14/2020, 215/2021 и 99/2022) Државниот секретар во Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство донесе одлуки за избор по Интерен оглас број 02/2022

Документи за превземање

04_242_3
04_242_4
04_242_5
04-242_6
04_242_7
04_242_8
04_242_9
04_242_10
04_242_11
04-242_12
04_242_13
Share


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед

Одберете датум

Јавни огласи и повици