Интерен оглас број 03/2022

30.01.2023 13:45:00


Врз основа на Член 52 став (1) од Законот за административни службеници („Службен весник на РМ“ бр. 27/2014, 199/2014, 48/2015, 154/2015, 05/2016, 142/2016, 02/2017 и 11/2018 и ,,Службен весник на РСМ,, бр. 275/2019, 14/2020, 215/2021 и 99/2023), Државниот секретар во Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство донесе одлуки за избор:

 

Документи за превземање

Одлука за избор - РМ 1
Одлука за избор - РМ 2
Одлука за избор - РМ 3
Одлука за избор - РМ 4
Одлука за избор - РМ 5
Одлука за избор - РМ 6
Одлука за избор - РМ 7
Одлука за избор - РМ 8
Одлука за избор - РМ 9
Одлука за избор - РМ 10
Одлука за избор - РМ 11
Одлука за избор - РМ 12
Одлука за избор - РМ 13
Oдлука за избор - РМ 14
Одлука за избор - РМ 15
Одлука за избор - РМ 16
Одлука за избор - РМ 17
Одлука за избор - РМ 18
Share


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед

Одберете датум

Јавни огласи и повици