Јавен оглас број 02/2023 за вработување на определено време

29.03.2023 09:30:00


Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство објавува јавен оглас за вработување на седум (7) извршители на определено време до 31.12.2023 година

Документи за превземање

Оглас 02-2023 за вработување на определено време
Пријава за вработување
Share


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед

Одберете датум

Јавни огласи и повици