Кратки чекори како да аплицирате за грант до 10.000 евра за произведители од мал обем

17.03.2023 19:30:00


Погледнето го видеото во кое се објаснети едноставни чекори како да се евидентирате како оператор со храна, за прдажаба од куќен праг и институции кои треба да ги посетите за да аплицирате на јавните повици за грант до 10.000 евра.

 

Share


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед

Одберете датум

Јавни огласи и повици