Јавен оглас за ангажирање на практиканти број 02/2023

31.05.2023 12:00:00


Врз основа на член 11 од Законот за административни службеници (,,Службен весник на РМ,, број 27/2014, 199/2014, 48/2015, 154/2015, 05/2016, 142/2016, 11/2018 и ,,Службен весник на РСМ,, број 275/2019, 14/2020, 215/2021 и 99/2022),  а во врска со член 7 став (1) од Законот за практикантство (“Службен весник на Република Северна Македонија” број 98/2019 и 103/2021) и Јавниот оглас за ангажирање практиканти во Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство број 02/2023, Државниот секретар во Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство ја донесе следната  Одлука  за ангажирање на практиканти.

Документи за превземање

Одлука за ангажирање на практиканти
Share


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед

Одберете датум

Јавни огласи и повици