Интерен оглас број 01/2023 за унапредување на два (2) административни службеници во Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство

15.06.2023 09:30:00


Врз основа на член 52 став (1) од Законот за административни службеници („Службен весник на РМ“ бр. 27/2014, 199/2014, 48/2015, 154/2015, 05/2016, 142/2016, 02/2017 и 11/2018 и ,,Службен весник на РСМ,, бр. 275/2019, 14/2020, 215/2021 и 99/2023), Државниот секретар во Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство донесе Одлуки за избор на два (2) извршители – кандидати за административен службеник.

Документи за превземање

Одлука за избор - РМ 1
Одлука за избор - РМ 2
Share


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед

Одберете датум

Јавни огласи и повици