Јавен повик за аплицирање по мерка 3-Националната рурална мрежа во Република Северна Македонија (НМРР)

13.09.2023 10:45:00


Објавен е првиот јавен повик за поднесување на предлог активности за спроведување на Акцискиот план на Националната рурална мрежа во Република Северна Македонија (НМРР) за периодот 2023-2027 година, за годишниот акциски план за 2023 година, кој ќе се финансира со средства од мерката 3 „Активности на Националната рурална мрежа“ од Програмата за финансиска поддршка на руралниот развој за 2023 година.

Вкупниот износ на средствата кои се на располагање е 10.000.000 денари.

 

Јавниот повик е објавен на веб страната на НМРР на 31.08.2023 година и ќе трае 30 дена.

 

Сите заинтересирани членови на НМРР за да аплицираат треба да се најават на веб страната www.nmrr.mk.

 

Дополнителни подетални информации на: 

 

Share


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед

Одберете датум

Јавни огласи и повици