Министерот Николовски ќе учествува на 17-тиот годишен работен состанок на министрите за земјоделство од Југоисточна Европа, во Јахорина, Босна и Херцеговина

06.11.2023 19:00:00


 

Ве информираме дека министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Љупчо Николовски ќе учествува и свое обраќање ќе има на 17-тиот годишен работен состанок на министрите за земјоделство од Југоисточна Европа, кој се одржува од 6-8 ноември во Јахорина, Босна и Херцеговина.

Регионалната соработка меѓу земјите од Југоисточна Европа е важен фактор во политичката стабилност, безбедност и економскиот развој на земјите од регионот.

Share


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед

Одберете датум

Јавни огласи и повици