ЈАВЕН КОНКУРС за давање на јавно овластување за вршење на задачи од областа на здравјето на растенијата

15.11.2023 10:10:00


Врз основа на член 67 став (3), а во согласност со Глава VII јавни овластувања од Законот за здравјето на растенијата  („Службен весник на РМ“ бр. 29/05, 81/08, 20/09, 57/10, 17/11, 148/11, 69/13, 43/14, 158/14, 149/15, 39/16 и 83/18 и „Службен весник на Република Северна Македонија“ бр.150/21), Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство – Фитосанитарна управа обjавува: ЈАВЕН КОНКУРС за давање на јавно овластување за вршење на задачи од областа на здравјето на растенијата. 

Повеќе за јавниот конкурс, деталите, начините и критериумите за аплицирање може да ги прочитате во документите во прилог. 

Документи за превземање

Содржина ја Јавен конкурс 2023
Пријава за јавен конкурс
Share


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед

Одберете датум

Јавни огласи и повици