Известување

17.11.2023 10:00:00


Врз основа на член 36-б став 4 од Законот за рибарство и аквакултура (“Службен весник на Република Македонија” бр. 7/08, 67/10, 47/11, 53/11, 95/12, 164/13, 116/14, 154/15, 193/15, 39/16, 83/18 и “Службен весник на Република Северна Македонија”  бр. 150/21) Комисијата за полагање на испити од областа на рибарството ве информира дека Испитот за рибочувар ќе се одржи на ден 27.11.2023 година (понеделник) со почеток во 10:00 часот во просториите на Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство (ул.Аминта Трети бр.2, Скопје).

На денот на полагањето кандидатите потребно е да приложат документ за идентификација (важечка лична карта или пасош).

 

Со почит,

Комисија за полагање на испити од областа на рибарството

 

Share


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед

Одберете датум

Јавни огласи и повици