ОДЛУКА за избор на еден (1) извршител-кандидат за административен службеник за работното место Државен советник за шумарство и ловство

02.02.2024 14:05:00


Врз основа на Член 52 став (1) од Законот за административни службеници („Службен весник на РМ“ бр. 27/2014, 199/2014, 48/2015, 154/2015, 05/2016, 142/2016, 02/2017 и 11/2018 и ,,Службен весник на РСМ,, бр. 275/2019, 14/2020, 215/2021 и 99/2023), Државниот секретар во Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство донесе: ОДЛУКА за избор на еден (1) извршител-кандидат за административен службеник за работното место Државен советник за шумарство и ловство. Во прилог одлуката за избор.

Документи за превземање

Одлука за избор
Share


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед

Одберете датум

Јавни огласи и повици