ЈАВЕН КОНКУРС за давател на јавни услуги спроведување на мерки и активности од Програмата за заштита на биолошката разновидност во сточарството од 2018 до 2024 година за 2024 година

14.02.2024 13:30:00


Врз основа на член 56 од Законот за зоотехника (,,Службен весник на РСМ” бр.87/23), Министерство за земјоделство, шумарство и водостопанство обjавува ЈАВЕН КОНКУРС за давател  на јавни услуги спроведување на мерки и активности од Програмата за заштита на биолошката разновидност во сточарството од 2018 до 2024 година за 2024 година. Повеќе за јавниот конкурс прочитајте во документот во прилог.

Документи за превземање

Јавен конкурс
Share


Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед

Одберете датум

Јавни огласи и повици