Јавни Огласи


Assignment Title: Environment and Social Safeguard Specialist
Reference No. (as per Procurement Plan): AMP/IC/C3-5


Одлука за ангажирање на волонтери за период од 6 месеци


Одлуки за избор и неизбор по jавен оглас број 02/2022 за вработување  на  определено време до 31.12.2022 година 


Assignment Title: Architect/Engineer
Reference No. (as per Procurement Plan): AMP/IC/3.6


ЈАВЕН ПОВИК 2/202за доделување на концесија на рибите за вршење стопански риболовПон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед

Одберете датум

Јавни огласи и повици