Новости


Денеска се одржа Првата национална конференција за промовирање на ФАДН Стандардни резултати, во организација на министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, во рамките на Твининг проектот „Финализирање на мрежата на сметководствени податоци од земјоделски стопанства (ФАДН)“.


Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Трајан Димковски, денеска имаше работен состанок со амбасадор на Шпанија во Република Северна Македонија, Емилијо Лорензо Сера.


Денеска во Москва, Русија, министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Трајан Димковски имаше работна средба со заменик-министерот за земјоделство на руската Федерација Левин.


Денеска министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Трајан Димковски, во Москва, Русија, одржа работен состанок со претседателот на рускиот дел од Меѓувладината комисија за трговско - економска и научно техничка соработка, Алексеј Груздев.


Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Трајан Димковски, денеска присуствуваше на 19-тиот Форум за земјоделска политика, чијшто домаќин оваа година е Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство на Република Северна Македонија, заедно со Постојаната група за регионален рурален развој на Југоисточна Европа. Пон
Вто
Сре
Чет
Пет
Саб
Нед

Одберете датум

Јавни огласи и повици